Alle reistips in Reizen

iphone of fototoestel op reis

Wat voor camera neem ik mee op reis? Een fototoestel of Iphone

Een van de grootste investeringen in een reis rond-de-wereld is naast de vliegticket een goed fototoestel.Je wilt al je ervaringen van jouw reizen onthouden. Wat je gedaan hebt en wie je hebt ontmoet, het is allemaal zo belangrijk en foto’s is de beste manier om het allemaal te onthouden.We hebben verschillende fototoestellen en camera’s getest tijdens reizen, van IPhone tot Spiegelreflex camera.

I Haven't been everywhere, but it's on my list

Susan Sontag

Neem je vrienden en familie mee!

Reizen is leuk! Heerlijk de wereld verkennen met alle vrijheid van de wereld. Jammer genoeg kan je al je familie en vrienden mee nemen (wat de reis waarschijnlijk ook minder uitdagend zou maken). Maak een klein fotoboekje met foto’s van al je vrienden en familie. Dan kan je die heerlijk bekijken in je hangmatje of op het strand! Zo zijn ze toch een beetje bij je.

Laagste prijzen kalender KLM

Als reiziger wil je altijd comfortabel vliegen zodat je uitgerust aankomt op bestemming. Een garantie om comfortabel te vliegen is natuurlijk vliegen met KLM. Vaak zijn de kosten van KLM vluchten wat hoger, maar dit is zeker niet zo als je de lage tarief vluchten weet te vinden. Om je hierbij te helpen heeft KLM de lage tarief kalender, zo kan je nog eens voor een mooie prijs vertrouwd en comfortabel vliegen! Zoek en boek nu je vliegticket voor een mooie prijs met KLM.

Travel is the only thing you buy that makes you richer

Nectar & Pulse

Ons favoriete reisblog over Australie en Nieuw Zeeland 2014

Verhalen vanuit een vluchtelingen kamp

Een reisblog dat wij met interessen volgen is die van Elin, zij is werkzaam in het ene grootste vluchtelingen kamp op de wereld. Dit kam genaamd Zaatari ligt in Amman.

Volg de verhalen vanuit Zaatari

Uniek duik verslag uit Jordanie

“Uiteindelijk zwommen we temidden van drie walvishaaien! We keken onze ogen uit, dit was echt Lees meer….

Spring naar toolbar