Alle reistips in Tips

Wat is het beste fototoestel voor op reis?

Wat de beste camera is voor jouw reis is erg persoonlijk. Wat verwacht je van een camera, wil je makkelijke prima foto’s maken of zie je fotograferen als een hobby. Om je te helpen met je keuze hebben we de camera’s in categorieën ingedeeld, namelijk waterdichte camera’s, allround compact camera’s, connected camera’s, super zoom camera’s of spiegelreflex camera’s.

Lees meer….

Neem je vrienden en familie mee!

Reizen is leuk! Heerlijk de wereld verkennen met alle vrijheid van de wereld. Jammer genoeg kan je al je familie en vrienden mee nemen (wat de reis waarschijnlijk ook minder uitdagend zou maken). Maak een klein fotoboekje met foto’s van al je vrienden en familie. Dan kan je die heerlijk bekijken in je hangmatje of op het strand! Zo zijn ze toch een beetje bij je.

Laagste prijzen kalender KLM

Als reiziger wil je altijd comfortabel vliegen zodat je uitgerust aankomt op bestemming. Een garantie om comfortabel te vliegen is natuurlijk vliegen met KLM. Vaak zijn de kosten van KLM vluchten wat hoger, maar dit is zeker niet zo als je de lage tarief vluchten weet te vinden. Om je hierbij te helpen heeft KLM de lage tarief kalender, zo kan je nog eens voor een mooie prijs vertrouwd en comfortabel vliegen! Zoek en boek nu je vliegticket voor een mooie prijs met KLM.

Reisverzekering lange periode

Een reisverzekering afsluiten behoort bij de voorbereiding van je reis. Je kunt het de dag van vertrek telefonisch een reisverzekering afsluiten bij je eigen bank. Wil je toch zeker weten dat je een goedkope reisverzekering afsluit, begin dan op tijd met orienteren. Er zijn verschillende websites die online reisverzekeringen vergelijken.

Lees meer….

wereld stekker travel adapter

wereldstekker voor op je reis

Niet alle landen hebben de zelfde stekkers. Niks beters dan goed voorbereid op reis te gaan en de goede stekker mee te nemen. Wij raden je aan om een wereldstekker te kopen. Deze passen op alle stopcontacten over de wereld.

Koop nu gelijk een wereldstekker en zorg ervoor dat je niet zonder stroom zit op reis!

 

Paklijst backpacken

Als je gaat backpacken neem dan vooral niet te veel mee. Bespaar ruimte door vooral niet te veel kleding mee te nemen. Neem bijvoorbeeld maximaal 4 shirts mee, want overal ter wereld kunnen ze wassen en verkopen ze ook shirts.

Lees meer….

Spring naar toolbar