Alle reistips in Inspiratie

Wat is het beste fototoestel voor op reis?

Wat de beste camera is voor jouw reis is erg persoonlijk. Wat verwacht je van een camera, wil je makkelijke prima foto’s maken of zie je fotograferen als een hobby. Om je te helpen met je keuze hebben we de camera’s in categorieën ingedeeld, namelijk waterdichte camera’s, allround compact camera’s, connected camera’s, super zoom camera’s of spiegelreflex camera’s.

Lees meer….

Top blog 2015 – Stage in Oxford, UK

Lonely Planet onmisbaar op reis

Ook wel de ‘travellers bible’ genoemd, onmisbaar voor elke backpacker die naar Australie gaat. De ideale voorbereiding voor je reis haal je uit de Lonely Planet. Vergis je niet in het gewicht van deze bijbel, want dat is bijna een kilo! En als je je backpack niet meer dan 10 kilo wilt laten wegen, ga je al een eind de goede richting op….

Een alternatief is delen van de Lonely Planet downloaden. Deze kan je dan bijvoorbeeld op smartphone of tablet zetten. Het scheelt ook in de kosten, want je hoeft alleen die delen te downloaden waar je ook echt naar toe gaat.

De indeling van de Lonely Planet is altijd herkenbaar met de ‘getting there and away’ en de ‘getting around’ secties. Ook is de budgetindeling van de ‘eating’ en ‘sleeping’ secties erg handig.

Bestel hier alvast je Lonely Planet

Ons favoriete reisblog over Australie en Nieuw Zeeland 2014

Onze favoriete reisblog maart 2014

Beste Thailand reis video

Uniek duik verslag uit Jordanie

“Uiteindelijk zwommen we temidden van drie walvishaaien! We keken onze ogen uit, dit was echt Lees meer….

Stage in Zuid-Afrika topper 2014

Bali reis video

Leuke reis video van een stel vrienden die op duik vakantie gaan naar Bali.

Spring naar toolbar